Pianoles

In 2009 begon Denise haar eigen lespraktijk in Den Haag met zowel aan huis pianoles als op locatie op de Binckhorstlaan 135 Den Haag. Dit resulteerde in HIP School. www.hipschool.nl Ze geeft nu les op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Sinds oktober 2017 is ze ook piano docente in Hilversum bij Globe CKC (Muziekschool voor de omroep in Hilversum) waar ze lesgeeft op dinsdag en zaterdag.

Denise is een klassiek geschoolde pianodocente die met veel diversiteit op alle niveau's pianolessen geeft. Kinderen kunnen bij haar starten met pianoles vanaf 4,5/5 jarige leeftijd. Tijdens haar studie heeft ze zich met name bezig gehouden met muziekontwikkeling van hele jonge kinderen en hier ligt ook haar passie.
Denise heeft al leerlingen voorbereid voor de Jong Talent Klas van het conservatorium en ook voor de vooropleiding. Leerlingen van haar waren onder andere ook te horen tijdens het Steinway Concours, Prinses Christina Concours en Festival Classique.

Leerlingen kunnen bij haar terecht voor klassiek piano onderwijs, voor lichte muziek maar ook als ze populaire pop liedjes willen spelen. Ze schrijft ook zelf arrangementen voor haar eigen leerlingen naar hun eigen niveau. Daarnaast geeft ze ook aan volwassenen les.

Denise geeft daarnaast ook aan huis les omdat uit ervaring blijkt dat veel mensen dit praktisch vinden en veel kinderen het fijn vinden om te leren in hun eigen vertrouwde omgeving. Regelmatig worden er voorspeelmiddagen georganiseerd. Zo wordt er in Hilversum elke 2 maanden een voorspeelmiddag door Denise georganiseerd zodat de leerlingen podiumervaring opdoen, ouders de voortgang kunnen volgen en leerlingen zich goed voorbereiden op hun optreden. Ook in Den Haag wordt er minimaal 2 keer per jaar een voorspeelmiddag piano georganiseerd. Als u dit een keer wilt bijwonen dan kunt u de agenda in de gaten houden voor het juiste tijdstip en locatie.

Het rooster van Denise is voor schooljaar 2018-2019 in Den Haag al helemaal vol. Uiteraard kunt u wel contact opnemen voor een proefles en de mogelijkheid om op de wachtlijst te gaan. In Hilversum is nog plek voor enkele leerlingen.

Voor meer informatie of tarieven over pianoles kunt u >> contact << opnemen.